Marit Brugman en haar vriend Dylan Haegens tijdens opnames. Foto: Tim Schoeber.
Marit Brugman en haar vriend Dylan Haegens tijdens opnames. Foto: Tim Schoeber.

Topvrouw Limburg komt niet uit Venray

Algemeen

De nieuwe Topvrouw Limburg komt niet uit Venray. Marit Brugman, (mede-)eigenaar van Liever Sociaal/DylanHaegens BV en oud-redactielid van Peel en Maas (TV), greep in theaterhotel de Oranjerie in Roermond naast de titel.

Conny Vluggen van Koma KTI uit Roermond werd verkozen tot Topvrouw Limburg 2018. Ze werd donderdagavond door een onafhankelijke jury geprezen om haar visie, innovatiekracht, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. De derde genomineerde was Peggy van Sebillen, algemeen directeur Zuiderlicht uit Maastricht. De ruim 450 gasten in de Oranjerie mochten op basis van een filmpje en een pitch van de drie kandidaten meestemmen op hun favoriete topvrouw.

Marit Brugman runt samen met haar vriend en zakenpartner Dylan Haegens in Venray een online videoproductiebedrijf, waarbij ze content maakt voor diverse kanalen. Ook speelt ze mee in de bioscoopfilm van de populaire YouTuber. De familiefilm gaat in augustus in première en wordt door Haegens en zijn team gemaakt. "Dat ik in de finale sta is al een prijs", zei ze voorafgaand aan de verkiezing in nieuwsblad Peel en Maas. 

Topvrouwen Limburg heeft tot doel vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren en ontwikkelen. 

Uit de krant