De jeugdgroep van Crescendo is enthousiast bezig met de voorbereidingen.
De jeugdgroep van Crescendo is enthousiast bezig met de voorbereidingen.

Jeugdtoneel presenteert Verfstreken ten tonele

Kunst en Cultuur

Toneelvereniging Crescendo uit Ysselsteyn brengt in het weekeinde van 14 en 15 april het jeugdtoneelstuk Verfstreken ten tonele, geschreven door regisseur Willem Hoeben, op de planken.

Verfstreken gaat over kunstenares Nina van Gogh. Zij wil een nooit eerder getoond geërfd schilderij van Vincent van Gogh tentoonstellen, maar dit schilderij blijkt te zijn gesloten. De kunstenares is radeloos en gebroken. Wie heeft meer interesse in geld dan in kunst? Een van haar cursisten, Evi, Emma of Lauri, de verhuurder van de schildersruimte, boer Hans of zijn dochter Luna? Of toch de vreemde snoeshaan van een detective, Dick Snorremans? Iedereen wil dit mysterie oplossen, maar komt het ooit nog goed? Komt De zonnebloem in de Vaas ooit nog terug?

De voorstellingen worden gehouden in De Smelehof in Ysselsteyn. Op zaterdag begint de voorstelling om 19.00 uur en op zondag om 10.30 uur. Kaartverkoop via e-mail kaartjes@crescendoysselsteyn.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.crescendoysselsteyn.nl/jeugd.

Uit de krant