Ike Busser als kermiswethouder. Foto: archief Peel en Maas.
Ike Busser als kermiswethouder. Foto: archief Peel en Maas.

Ike Busser niet in nieuw college

Algemeen

Ike Busser keert niet terug in het nieuwe college van B en W. "Het is tijd voor een nieuwe uitdaging", zo laat de wethouder van Samenwerking Venray in een persbericht optekenen.

Ruim 28 jaar is Ike Busser politiek-bestuurlijk actief, waarvan zestien jaar als fractievoorzitter en de afgelopen acht jaar als wethouder. Binnen het college van B en W van de gemeente Venray was hij onder andere verantwoordelijk voor financiën en de gemeentelijke organisatie, organisatieontwikkeling, belastingen, vastgoedbeheer, beleid en beheer van de openbare ruimte en vergunningverlening, toezicht & handhaving en evenementenbeheer.

Ike Busser blikt tevreden terug op zijn tijd in de politiek. "Ik heb met overgave aan mooie dingen mogen werken en kijk daar met plezier op terug. Maar rond de verkiezingen heb ik de balans opgemaakt. Ik ben altijd met plezier en enthousiasme politiek bestuurlijk actief geweest, waarvan zestien jaar als fractievoorzitter en ruim acht jaar als wethouder. Ik dank iedereen die met mij heeft samengewerkt om al dit moois te realiseren voor de fijne en collegiale manier waarop dat ging. Ook deze mensen mogen trots zijn op hetgeen is neergezet. Ik wens hen allemaal alle goeds. Verder dank ik bestuur, fractie, onze leden en inwoners van Venray voor de genoten steun en het gegeven vertrouwen. Ik zal het vak en al die hardwerkende mensen ongetwijfeld gaan missen."
 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Uit de krant