Van links naar rechts: Bob Vostermans, Jan Loonen, Miel Spreeuwenberg, Peter Deriks, Sven Bosveld
Van links naar rechts: Bob Vostermans, Jan Loonen, Miel Spreeuwenberg, Peter Deriks, Sven Bosveld

Mechatronic Machinery Starter van het jaar 2017

Algemeen

Miel Spreeuwenberg van Mechatronic Machinery (M²)  uit Ysselsteyn is gekozen tot Starter van het jaar 2017. Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging en het Venrays Ondernemers Platform.

Ook dit jaar werd de verkiezing gecombineerd met het televisieprogramma het Venrays Ondernemers Café en Venray in bedrijf van Peel en Maas TV. De in 2017 gekozen Starters van het Kwartaal presenteerden hun bedrijf en het publiek kon vervolgens uit de vier kandidaten de winnaar van het jaar kiezen. Behalve Miel Spreeuwenberg waren ook Daan en Wouter Verheijen van Vaktuinen, Myrna van Rens van Danshuis Venray en Thijs Wijnen en Sjaak Buyssen van Imkerij Agro Bestuivingen kanshebbers voor de titel. 

Starter van het Kwartaal was een lokaal Venrays initiatief. Met het samenvoegen van de diverse Rabobanken kregen kandidaten uit deze regio daarmee ook een kans om mee te doen. Vanaf 2018 heeft de gemeente Horst aan de Maas zich aangesloten bij dit initiatief. De genomineerden voor de kwartaalverkiezing gaan in gesprek met de wethouders en vertegenwoordigers van de ondernemers uit beide gemeenten en de Rabobank.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. Op Peel en Maas TV werd afgelopen weekend al aandacht besteed aan de verkiezing. 

Van links naar rechts: Bob Vostermans, Jan Loonen, Vaktuinen, Miel Spreeuwenberg, Danshuis Venray, Sven Bosveld, Imkerij Agro Bestuivingen en Peter Deriks.

Uit de krant