Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Manual droomt van kampioenschap

Algemeen

De handballers van Manual kwamen zaterdag niet in actie tegen Oranje Wit 2. De tegenstander van de Venrayse ploeg had wegens ziekte te weinig spelers. Afgelopen donderdag kwam Manual wel in actie. Toen was HBS de tegenstander tijdens de topper in de tweede klasse. Manual was in Venray met 28-20 te sterk voor HBS uit Budel.

Tijdens de eerste minuten van dat duel werd HBS overdonderd door diverse knappe actie van Martijn Schutte. Manual stond al snel op een 4-0 voorsprong. Daarna kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd, maar Manual was de baas. De thuisploeg kon HBS van de koppositie stoten en voor dat doel werd hard gevochten. 

Zaterdag ging de concurrent in de titelstrijd onderuit. Dat wil zeggen dat Manual op 24 maart voor de titel gaat in sporthal De Wetteling in Venray. "We hopen dat er veel mensen komen kijken! We kunnen de steun goed gebruiken", vertelde speler Jan Vorstenbos.

De topscorers aan de zijde van Manual waren donderdag Bennie Beekers (8x), Martijn Schutte (6x), Sander Barents (4x), Okke Boon (4x), Paul Stroy (2x), Mel Aelmans, Bryan van Kol en Joost Ueberbach.

Uit de krant