Twan en Floor van Bussel proosten op het winnen van de Gouden Tapknop.
Twan en Floor van Bussel proosten op het winnen van de Gouden Tapknop.

Bronzen Tapknop voor Gastrobar TOF

Nieuws

Gastrobar TOF is de winnaar van de jaarlijkse Bronzen Tapknop en mag zich één van de beste horecazaken van 2017 uit de regio Limburg noemen. De Bronzen Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heineken Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling.

Café Gotcha in Weert wint de Gouden Tapknop, de prijs voor het beste café van de regio. Twan en Floor van Bussel, eigenaren van Gastrobar TOF, namen de prijs donderdag in ontvangst. Floor van Bussel is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor Gastrobar TOF: "Wat een verrassing dat we de Bronzen Tapknop in ontvangst hebben mogen nemen. Alles draait om tasting en sharing, genieten en delen. Dat heerlijke moment waarop je geniet van een goed glas wijn, een heerlijk gerecht of een avond culinair helemaal losgaan. Dat we nu de derde van onze regio zijn geworden, is ongelofelijk! Ons team heeft hier het hele jaar ontzettend hard voor gewerkt en dan maakt deze prijs ons extra trots!"

De uitreiking van de Gouden Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken NederlandNaast de uitreiking van de Bronzen Tapknop wordt ieder jaar ook de beste nieuwkomer met een Gouden Spatel in het zonnetje gezet. Gastrobar TOF nam naast de Bronzen Tapknop ook deze prijs voor beste nieuwkomer in de regio Limburg in ontvangst.

Uit de krant