SV United speelde zondag met 2-2 gelijk tegen RKDSO. Foto: Rikus ten Brücke.

Drie voetbalduels in regio Venray

Venray onderuit tegen hekkensluiter

Venray leed op bezoek bij hekkensluiter Hoensbroek een onverwachte 3-2 nederlaag in de eerste klasse D. Na een halfuur nam de thuisploeg de leiding: 1-0. Vlak na rust ging het mis. Binnen tien minuten keken de Venraynaren tegen een 3-0 achterstand aan. Dimitris Touratzidis scoorde in de 70e minuut de 3-1. Vijf minuten voor tijd bracht Robert Willemse de stand op 3-2. Het slotoffensief van Venray leverde niets meer op.

Herstel van Volharding

Volharding boekte de eerste zege van 2018. Thuis tegen Erp wonnen de Vierlingsbekers royaal met 4-0 in de tweede klasse H. In de doelpuntloze eerste helft gebeurde er weinig. Na rust werd Volharding sterker en in de 68e minuut scoorde Marc van Rens met een afstandschot de 1-0. Dat doelpunt brak het duel open. Binnen een kwartier liep Volharding uit naar een 4-0 voorsprong. Na de 2-0 van Rick Tissen bracht Tim Brouwer met twee treffers de eindstand op 4-0.

Gelijkspel voor SV United

SV United speelde thuis op het goed bespeelbare kunstgrasveld met 2-2 gelijk tegen RKDSO in de vijfde klasse E., De bezoekers uit Lomm namen halverwege de eerste helft de leiding: 0-1. Willem Peters kopte in de 58e minuut de 1-1 binnen. Daarna laaide de strijd op en er vielen veel gele kaarten. Rik van de Pasch werd vastgehouden in de zestien en hij benutte zelf de penalty: 2-1. RKDSO kwam terug tot 2-2. In de blessuretijd kreeg Simon ter Braak de rode kaart na twee keer geel.