Ankie Billekens scoorde vijf keer, maar dat aantal was tegen Tremeq niet genoeg voor de zege. Archieffoto Peel en Maas.

Winst en verlies Manual

De handballers  van tweedeklasser Manual waren zondag in Bladel te sterk voor hekkensluiter Saturnus 2.

Het uitduel eindigde in een duidelijke 21-28 zege voor de gasten uit Venray, die halverwege de wedstrijd, na een 1-5 voorsprong, met 10-12 leidden. In de tweede helft overrompelde Manual de tegenstander en werd de score snel naar een veilige marge opgevoerd. Doelpunten Manual:  Martijn  Schütte 5, Bennie Beekers 4, Driek Gabriëls 4, Jan Vorstenbos 3, Maarten Lucassen 3, Joep Weijs 3,  Paul Stroy 3 en Kingsley Lamptey 3.

De handbalsters van tweedeklasser Manual verloren zaterdagavond thuis nipt van Tremeg uit Gemert: 20-21. De twee subtoppers maakten er een spannende handbalpot van, waarin de gasten, na een  9-10 voorsprong bij de rust, uiteindelijk aan het langste eind trokken. Doelpunten Manual:  Joy Jakobs 7, Ankie Billekens 5, Maaike Lipman 2, Loes van Dijk 2, Karlijn van Els 2 en Jonna Kessels 2.