Eerste nederlaag Set Up, verlies ActiveRooy

Sport

De volleybalsters van Set Up leden hun eerste nederlaag in de eerste klasse E. In sporthal 't Brugeind in Meerlo ging de thuisploeg zaterdagavond met 2-3 onderuit tegen Havoc 2, de nummer drie van de ranglijst.

De eerste set werd gemakkelijk gewonnen door Set Up: 25-19. In de volgende twee sets trokken de gasten nipt aan het langste einde: 27-29 en 23-25. In de vierde set trok de thuisploeg overtuigend de stand weer gelijk: 25-18. In een spannende vijfde en beslissende set pakte Havoc 2 de winst: 13-15. Ondanks de nederlaag blijft Set Up koploper met een punt voorsprong op Somas/Activia 4 met ook nog een duel minder gespeeld.

In de promotieklasse D verloren de volleyballers van ActiveRooy zaterdagavond thuis met 1-3 van Fyrfad.

In sporthal De Wetteling ging de eerste set overtuigend naar de gasten: 15-25. In de tweede set herstelde de thuisploeg zich en won na een spannende slotfase met minimaal verschil: 28-26. Fyrfad pakte vervolgens de twee volgende sets (22-25 en 18-25) en bezorgde de Venrayse volleyballers opnieuw een nederlaag. ActiveRooy staat nu voorlaatste en heeft alleen nog hekkensluiter Hajraa 3 onder zich.

De volleybalsters van ActiveRooy kwamen dit weekend niet in actie. Zij spelen op maandag 29 januari in Sint Anthonis tegen koploper Somas/Activia 2. Aanvang 19.30 uur.

Uit de krant