Overtuigende zege handbalsters, handballers halen uit!

De handbalsters van Manual behaalden zaterdagavond een overtuigende zege in de thuiswedstrijd tegen De Sprint 2: 19-10.

Bij de rust leidde de Venrayse handbalsters in sporthal De Wetteling al met een verschil van vijf doelpunten: 10-5. Na de thee ging de thuisploeg vrolijk door met scoren en liep het verschil op tot negen treffers. De nieuwkomer blijft het uitstekend doen in de tweede klasse en staat nog steeds derde in de stand. De doelpunten kwamen op naam van Ankie Billekens (5x), Loes van Dijk, Joy Jakobs en Maaike Lipman (allen 3x), Karlijn van Els (2x), Jonna Kessels, Jantine Rongen (foto) en Annemarie Schütte.

De handballers van Manual verpletterden in sporthal De Wetteling Niobe: 34-16. In de eerste helft liep de thuisploeg al uit naar een royale voorsprong: 17-6. In de tweede helft nam Manual geen gas terug en liep regelmatig scorend uit naar een royale zege, De Venrayse handballers blijven door de winst in de race voor de titel in de tweede klasse. De topscorers waren Bennie Beekers en Jan Vorstenbos (beiden 5x) en Driek Gabriels (4x).

Archieffoto Peel en Maas: Henk Lammen.