De aanleg van glasvezel in Ysselsteyn is gestart. Foto: GlaswebVenray.
De aanleg van glasvezel in Ysselsteyn is gestart. Foto: GlaswebVenray.

Presentatie aanleg glasvezel

Nieuws

GlaswebVenray houdt maandag 15 januari om 20.00 uur in D'n Hoek, Grootdorp 99 in Merselo, voor alle inwoners van de gemeente Venray en Holthees een presentatie over de aanleg van glasvezel.

Aannemer Spitters voert de aanleg in opdracht van GlaswebVenray uit. Binnen de bebouwde kom wordt de glasvezelkabel aan twee kanten van de straat gelegd. Buiten de bebouwde kom wordt de kabel aan de meest gunstige kant van de straat gelegd. Wat hier allemaal bij komt kijken en hoe dit in zijn werk gaat, zal Spitters tijdens deze bijeenkomst presenteren.

De deadline 'aanmelden voor gratis aanleg van glasvezel in combinatie met een abonnement' is voor Merselo en Vredepeel vastgesteld op 31 januari 2018. Om iedereen nog een laatste kans te bieden om de glasvezel gratis binnen te leggen, worden er inloopavonden gehouden in D'n Hoek. Deze inloopavonden vinden plaats op woensdag 17 januari, dinsdag 23 januari, maandag 29 januari en woensdag 31 januari van 18.30 – 20.00 uur. Hier kunnen belangstellenden terecht met hun vragen en voor hulp bij het aanmelden. Na 31 januari start Spitters met de detailengineering, dan is het voor de inwoners van Merselo en Vredepeel niet meer mogelijk om de aansluiting nog gratis binnen te krijgen. De deadlines van gratis aanleg voor de dorpen en wijken, waar nog niet wordt gestart met de aanleg, volgen later.

Maandagavond 15 januari zijn naast aannemer Spitters ook GlaswebVenray en de providers aanwezig om vragen te beantwoorden.


Uit de krant