SV United was zondag in de vijfde klasse E te sterk voor SVOC'01: 4-0. Foto: Lotte Kamphuis.

Voetbal in regio Venray

Venray gaat flink onderuit

Venray leed zondag een ontluisterende 6-1 nederlaag op bezoek bij Susteren in de eerste klasse D. Opnieuw kwam Venray al heel snel op achterstand. Na 32 seconden viel al de 1-0. Na een halfuur scoorde de thuisploeg de 2-0. Na de pauze koos Venray voor de aanval, maar dat pakte desastreus uit. Binnen tien minuten liep Susteren uit naar een 5-0 voorsprong. Na de 6-0 kon Wesley Deenen in de slotminuut nog de eer redden: 6-1.

SSS'18 wint gelukkig in slotminuut

Na vier nederlagen op rij won SSS'18 in het laatste duel voor de winterstop thuis met 2-1 van Helvoirt in de tweede klasse H. Tegen de verhouding in namen de bezoekers na een klein halfuur de leiding: 0-1. Halverwege de tweede helft werd Koen Verlinden gevloerd in de zestien: strafschop. Bas Joosten scoorde vanaf de stip de 1-1. In de laatste minuut nam invaller Renell Luydens een vrije trap. Verrassend stuiterde de bal in het Helvoirtse doel: 2-1.

Makkelijke zege van Volharding

Volharding won de uitwedstrijd tegen BVV in Den Bosch eenvoudig met 0-3 in de tweede klasse H. De overwinning had nog veel hoger kunnen uitvallen. Na vier minuten kopte de opgekomen verdediger Nino Janssen de 0-1 binnen. Na de pauze stond Nino Janssen weer op de goede plek om de bal uit de rebound binnen te schieten: 0-2. Een kwartier voor tijd kreeg Volharding een strafschop na een handsbal. Marc van Rens benutte de penalty: 0-3.

Ysselsteyn na rust onderuit

Ysselsteyn verloor de uitwedstrijd tegen koploper Mierlo-Hout met 3-2 in de derde klasse C. Toch had er meer ingezeten want halverwege leidden de Ysselsteyners nog met 0-2. In de tweede minuut brak rechtsback Youri van Dijck de score open: 0-1. Een halfuur later scoorde Paul Jeurissen de 0-2. Uit een corner kwam Mierlo-Hout in de 55e minuut terug tot 1-2. De thuisploeg werd sterker en kwam op de gelijke hoogte: 2-2. In de blessuretijd scoorde Mierlo-Hout de winnende treffer: 3-2.

SV United wint derby van SVOC'01

SV United won op het kunstgrasveld in Wanssum de derby tegen SVOC'01 met 4-0 in de vijfde klasse E. Na vijf minuten scoorde Michal Kolodziejski de openingstreffer: 1-0. Een kwartier later verdubbelde Rik van de Pasch de voorsprong: 2-0. SV United had constant een overwicht tegen het verzwakte SVOC'01 dat met enkele invallers moest aantreden. Een kwartier na rust scoorde Kolodziejski opnieuw: 3-0. Aanvoerder Willem Peters bepaalde de eindstand op 4-0.