Set Up te sterk voor Hovoc 2

Algemeen

Er staat dit seizoen geen maat op de volleybalsters van Set Up. De ploeg uit Meerlo boekte zaterdagavond de zoveelste overwinning in de eerste klasse. Set Up is de lijstaanvoerder en Hovoc 2 was het volgende slachtoffer: 3-1 (16-25, 16-25, 25-21 en 15-25)

Set Up begon uitstekend aan het duel in Horst. Het samenspel was goed en de punten werden gemakkelijk gemaakt. De ruime setwinst kwam dan ook niet als een verrassing. In de tweede set had Set Up wat last van opstartproblemen. Na de openingsfase keek de ploeg tegen een 1-5 achterstand aan, maar de bezoekers kwamen sterk terug. Onder meer dankzij een goede service. Zo was ook de tweede set een prooi voor Set Up.

In de derde set was er weinig meer over van het uitstekende spel uit de eerste twee sets. Veel persoonlijke fouten hielpen Hovoc in het zadel en dat leverde de thuisploeg ook de setwinst op. Set Up rechtte de rug in de laatste set. Het slotstuk werd met 15-25 gewonnen.