Zege handbalsters Manual, verlies mannen

Algemeen

De handballers van Manual leden in de strijd om de titel in de tweede klasse een gevoelige nederlaag in de uitwedstrijd tegen Apollo Mill: 35-26.

Door veel tijdstraffen keken de gasten in deze topper al bij rust tegen een grote achterstand aan: 20-11. In de tweede helft vochten de Venrayse handballers voor iedere meter maar konden het gat niet meer dichten. Okke Boon scoorde maar liefst elf maal voor Manual. De overige doelpunten kwamen op naam van Martijn Schutte (6x), Bennie Beekers (4x), Paul Stroy (3x), Jan Vorstenbos en Joep van den Heuvel.

De handbalsters van Manual behaalden zaterdagavond een zege tegen nummer laatst Niobe: 20-15. Voor rust had de thuisploeg het moeilijk tegen de gasten die een flinke portie hardheid in het duel gooiden. Bij de rust leidde Niobe met een treffer verschil: 10-11. Na de pauze trok Manual de zaken recht en won alsnog verdiend. Door de winst blijven de Venrayse handbalsters derde in de tweede klasse. Voor Manual scoorden Joy Jakobs (foto, 9x), Maaike Lipman (5x), Loes van Dijk (3x), Ankie Billekens (2x) en Jonna Kessels. Archieffoto Peel en Maas: Henk Lammen.