Jos Ploegmakers is genomineerd in de categorie Venrays sportman van het jaar. Foto: Archief Peel en Maas.
Jos Ploegmakers is genomineerd in de categorie Venrays sportman van het jaar. Foto: Archief Peel en Maas.

Kaartverkoop sportgala gestart

Algemeen

De kaartverkoop van het 21ste Peel en Maas TV Sportgala Venray op maandag 18 december 2017 is gestart. Een kaartje voor het sportgala kost 6.50 euro. In dat bedrag is ook 1 consumptie opgenomen. Hoofdgast is Verona van de Leur. De voormalige topturnster en Nederlandse sportvrouw van het jaar maakt de laatste jaren carrière als onderneemster in de erotische industrie.

De kaarten zijn te koop bij VVV Venray (Monseigneur Goumansplein 1 in Venray), Van den Munckhof (Keizersveld 19 in Venray) en Kwalitaria Forest (Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn). Van donderdag 14 tot en met zondag 17 december kan worden gestemd op de genomineerden. Voor de titel sportman van het jaar 2017 zijn genomineerd: de wielrenners Wout Poels en Mike Teunissen, biljarter René Dericks en Jos Ploegmakers (bankdrukken). Voetbalster Myrthe Moorrees, zwemster Lisa Dreesens en handbalster Harma van Kreij maken uit wie sportvrouw van 2017 van Venray wordt.

Er zijn drie genomineerden voor de titel sportploeg: de voetballers van Ysselsteyn, de handbalsters van Manual en de korfbalsters van de Peelkorf. Volleybalster Dagmar Boom, atlete Demi Boom, amazone Charlotte Kuijpers, Quinn Gerlach (muah thai), motorcrosser Britt Jans-Beken en tafeltennisster Emma van der Zanden strijden om de titel sporttalent van het jaar. De strijd om de titel sporter met een beperking is dit jaar een volledig judofeest: Ifeanyi Oguejiofor, Jasper Holtackers en Jurgen van der Heijden. Voor de breedtesportprijs van de gemeente Venray komen in aanmerking: TWC Oostrum, Baas van Venray en Wandelvoetbal.

Voor de categorie trainer en vrijwilliger zijn geen genomineerden, die wijst de jury zelf meteen aan. Voor meer informatie kijk op de website www.sportforumvenray.nl.

Uit de krant