Prins Nils I samen met zijn adjudanten René en Bart. Foto: Sanne Hendriks fotografie.
Prins Nils I samen met zijn adjudanten René en Bart. Foto: Sanne Hendriks fotografie.

Nils Aerts prins Swolgen

Carnaval/Vastelaovend

Nils Aerts is uitgeroepen tot prins Nils I van carnavalsvereniging d'n Bok in Swolgen. Prins Nils I wordt in zijn regeerperiode bijgestaan door zijn adjudanten René Kusters en Bart Theeuwen.

Nils Aerts is werkzaam als accountmanager bij Inther Logistics Engineering in Venray. In de zomermaanden fietst Nils graag op zijn wielrenfiets door de regio en hij voetbalt zondags met de jongens van Sporting ST 4. Nils drinkt in het weekend  graag met zijn vrienden een pot bier in de kroeg, maar ook de derde helft wordt zelden door hem overgeslagen. Hij zit ook in de organisatie van Bokstock en gaat graag naar festivals, waaronder de ZwarteCross.

De adjudanten René (25) en Bart (27)  komen beiden uit vriendengroep VC Altied Mier, waar Nils ook deel van uitmaakt. René en Bart komen beiden uit Swolgen en voetballen beiden ook bij Sporting ST. René is werkzaam als zelfstandig metselaar, Bart is in 2014 prins geweest van d'n Bok, samen met adjudant Nils Aerts. Hij  is werkzaam als loonwerker bij Hoeymakers & Kellenaers in Lottum.

Prins Nils I viert samen met zijn adjudanten carnaval onder het motto: 'Dizze carnval d'n blouse ien de boks, de muts reag op de kop, en as 'nette' prins van d'n Bok veur op!'

Uit de krant