Sinterklaas brengt zondag een bezoek aan het winkelcentrum van Venray. Foto: Lotte Kamphuis.
Sinterklaas brengt zondag een bezoek aan het winkelcentrum van Venray. Foto: Lotte Kamphuis.

Sinterklaas bezoekt koopzondag Venray

Venray

Aanstaande zondag is het koopzondag in Venray, een koopzondag die natuurlijk in het teken staat van het sinterklaasfeest.

Ook dit jaar weer zijn er tijdens de pietenspeurtocht diverse pieten 'verstopt'  in het centrum van Venray.  Deze speurtocht start om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.  Sinterklaas loopt rond in het centrum en hij neemt graag alle tekeningen van kinderen in ontvangst. Bovendien wordt er een lichtjestocht in het centrum van Venray gehouden. Als de zon onder is en de winkels gaan sluiten, wandelt Sinterklaas, samen met zijn pieten en andere belangstellenden, met lampionnen in de hand door het centrum van Venray.  Deze lichtjestocht start om 17.00 uur vanaf het Schouwburgplein en natuurlijk heeft regelpiet voor muziek gezorgd.  Iedereen, jong en oud, is uitgenodigd om deze koopzondag plezier te hebben met Sinterklaas en zijn pieten in Venray. 

Meer informatie over het programma van Sinterklaas in Venray is te bekijken op de website www.sinterklaasinvenray.nl of op Facebook: www.facebook.com/SinterklaasVenray1.

Uit de krant