Op de ijsbaan worden ook tijdens de komende editie weer curlingwedstrijden gespeeld. Foto: Archief Peel en Maas.
Op de ijsbaan worden ook tijdens de komende editie weer curlingwedstrijden gespeeld. Foto: Archief Peel en Maas.

Weer curlingwedstrijden op ijsbaan

Algemeen

 De ijsbaan gaat ook dit jaar weer voor drie weken ijsplezier zorgen. Dit jaar staat tevens de tweede editie van de curlingwedstrijden op het programma. En wel op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 december.

Deelname aan deze curlingwedstrijden is mogelijk voor bedrijven-, familie- en vriendenteams. De teams gaan met elkaar de strijd aan tijdens een gezellig avondje uit. Ook enkele sponsoren van de ijsbaan nemen deel aan deze wedstrijden. De competitie wordt gespeeld op de ijsbaan, in teams van vijf personen, één teamcaptain en vier spelers. Op de ijsbaan zijn twee curlingbanen actief. Twee teams spelen tegelijkertijd op een baan. Elke wedstrijd kent vijf rondes (ends). Tijdens elke end is het de bedoeling om als team zo veel mogelijk punten te halen door de stenen binnen/op een van de cirkels te krijgen. Meer weten? Neem dan contact op via info@winterpretvenray.nl.

De finale wordt gespeeld op vrijdag 22 december, vanaf 20.00 uur. De voorverkoop van de losse kaarten en tienstrippenkaart is van start gegaan. De kaarten zijn te koop bij VVV-Venray, Wolff jeans en Jamin Venray. Als de ijsbaan eenmaal geopend is, dan zijn de kaarten uiteraard ook aan de kassa verkrijgbaar. Nieuw is dit jaar dat de kaarten voor zowel een schaatsblok als voor een blok schaatshuur in te wisselen zijn.

De losse kaart kost 5 euro en de tienstrippenkaart 45 euro. De website www.winterpretvenray.nl en de Facebookpagina worden de komende weken bijgewerkt en gevuld met ale details van de editie 2017-2018.

Uit de krant