Het legofestijn Bouwblokjes komt weer naar Evenementenhal Venray. Foto: Evenementenhal.
Het legofestijn Bouwblokjes komt weer naar Evenementenhal Venray. Foto: Evenementenhal.

Bouwblokjes weer in evenementenhal

Zakelijk

Er komt een vierde editie van het legofestijn Bouwblokjes in Evenementenhal Venray. De exacte datum is zaterdag 16 en zondag 17 december 2017.

Tijdens vorige edities kwamen duizenden bezoekers op het evenement af. Het middelpunt van Bouwblokjes is de legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn. Ook zijn er bouwhoeken, een racebaan, springkussens, een indoordoolhof en een bioscoop waar legofilms te zien zijn. Het aanbod tijdens Bouwblokjes  bestaat verder uit legodemonstraties en imposante legocreaties gebouwd door legofans. Voorheen werd het lego-evenement gehouden onder de naam Beleef LEGO Dagen. Onder de nieuwe naam Bouwblokjes kwamen in 2016 maar liefst duizenden bezoekers op het tweedaagse festijn in Venray af. "Het succes van dit evenement is dat het aantrekkelijk is voor zowel jong als oud. Er lopen verzamelaars rond die op zoek zijn naar één specifiek legosteentje. Terwijl voor veel kinderen dit event wordt gezien als een groot speelparadijs", laat de organisatie weten.

Bouwblokjes is op zaterdag 16 en zondag 17 december te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor bezoekers is 4 euro, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn aan de kassa te koop. Parkeren bij Evenementenhal Venray is gratis. Meer informatie via de website www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Uit de krant