Eerste verlies Lake Valley

De zaalvoetballers van Lake Valley verloren maandagavond de eerste competitiewedstrijd, uit tegen ZVV Gulpen: 8-4.

De ervaren en slimme thuisploeg speelde vorig seizoen nog nacompetitie voor een plek in de Topklasse. Gulpen straften de fouten van Lake Valley feilloos af. In de eerste helft scoorde Nino Bruns en Samir el Ghoul voor Lake Valley, ruststand: 4-2. Na rust hetzelfde spelbeeld. Lake Valley bleef goed in de wedstrijd en kwam terug tot 4-3 en 5-4 door treffers van opnieuw Samir el Ghoul en Fabian Hendriks. In de laatste minuten maakte de thuisclub alsnog het verschil en liep uit naar 8-4. Op maandag 18 september speelt Lake Valley het eerste thuisduel in de competitie tegen VV Schaesberg 2. Het duel begint om 20.30 uur in sporthal de Weert.