De allerlaatste: Bon Appétit | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Fotoalbums

De allerlaatste: Bon Appétit

De allerlaatste, een afscheid met Bon Appétit. In een uitverkochte Schouwburg Venray sloot de dansafdeling van Kunstencentrum Jerusalem (KCJ) zaterdagavond na 12,5 jaar af met een laatste voorstelling.

Bon Appétit betekende voor Myrna van Rens en de overige dansdocenten nog een keer terugblikken. In een drie uur durende voorstelling werden de bezoekers meegenomen op reis en samen met de acteurs van het Overloons Toneel konden ze smullen van onze dansante hapjes. Van klassiek ballet tot urban dance en van moderne dans tot showjazz dance. Bon Appétit was voor de dansdocenten van KCJ een afscheid, maar meteen ook een nieuw begin. Myrna van Rens start samen met de dansdocenten Karin Groenen en Eva Rutten een nieuw dansavontuur: Danshuis Venray. De overige dansdocenten storten zich in andere uitdagingen. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten