Cultura Venray gaat verhuur Jerusalem coördineren

Venray

Cultura Venray gaat de komende maanden de coördinatie van de verhuur, het beheer en de exploitatie van het gebouw van kunstencentrum Jerusalem op zich nemen.

Met de opdracht voor Cultura Venray, de culturele netwerkorganisatie voor Venray, komt er duidelijkheid voor personen en organisaties die ruimte willen huren in het gebouw Jerusalem. De afgelopen weken zijn diverse vragen en verzoeken om ruimte te huren binnengekomen bij de gemeente. Namens Cultura Venray gaat Peter ter Huurne met de opdracht aan de slag. Als eerste klus gaat Ter Huurne huurovereenkomsten opstellen voor de huurder die vanaf 1 september gebruik willen maken van het gebouw. Tegelijkertijd gaat hij een plan voor de langere termijn voor het gebouw uitwerken. Dat plan moet er toe bijdragen dat het gebouw weer gaat bruisen en dat 'Jerusalem'  een creatieve broedplaats wordt.

Vanaf nu kunnen geïnteresseerde huurders zich bij hem melden. Ook organisaties die zich eerder al gemeld hebben worden verzocht hun belangstelling kenbaar te maken, zodat er een helder beeld ontstaat van de huurders die vanaf 1 september in het gebouw aan de slag willen en welke ruimte zij nodig hebben. Graag een berichtje voor 18 juni. Nieuwe huurders voor de nog vrije ruimten en beschikbare tijden zijn uiteraard van harte welkom. Voor alle geïnteresseerden is Peter ter Huurne bereikbaar op 06-40215609 of via peter@culturavenray.nl.

Uit de krant