Logo peelenmaasvenray.nl

Zaalvoetbaltopper in Duitsland

De zaalvoetbalcoaches Jos van Gerven en Frank Brands spelen met Hamburg Panthers komende zaterdag (15 april) de halve finale om het Duitse zaalvoetbalkampioenschap.

Tegenstander is SSV Jahn 1889 Regensburg Futsal. De beste ploeg van Duitsland en de topformatie uit Bayern treffen elkaar om 18.55 uur in de Nordhalle in Regensburg om uit te maken wie de finale van het Duits kampioenschap gaat spelen. Op de Facebookpagina van de thuisploeg is het duel zaterdag live te volgen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten