Olga Roffers (tweede van links) wordt in het zonnetje gezet.
Olga Roffers (tweede van links) wordt in het zonnetje gezet.

ZwartOpWit Notariaat Starter van het jaar 2016

Zakelijk

Olga Roffers van ZwartOpWit Notariaat is gekozen tot Starter van het jaar 2016. Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform.  Jaarlijks wordt deze verkiezing gehouden tijdens het Venrays Ondernemers Café. Deze keer was de verkiezing gecombineerd met het programma 'Bedrijf aan Tafel' van Peel en Maas TV.

De in 2016 gekozen Starters van het Kwartaal presenteerden hun bedrijf, het publiek kon uit de vier kandidaten de winnaar van het jaar kiezen. Sinds de Rabobank Venray en Horst zijn samengegaan, zijn ook kandidaten uit deze regio kanshebbers. Olga Roffers schetste in haar presentatie de weg die ze als beginnend notaris moest afleggen. Ze maakte duidelijk dat het een heel proces is om meteen als zelfstandig notaris te beginnen en niet in te stappen bij een bestaand notariskantoor. Het was haar droom om in haar eigen woonplaats Venray een notariskantoor te vestigen. Een notariaat met een eigen identiteit, iets anders dan wat men gewoonlijk verwacht bij een notaris. Bovendien is ze ook nog eens de eerste vrouwelijke notaris in Venray.

De overige kandidaten die zich tijdens deze avond mochten presenteren waren Loes Heldens van Vitaal ID, Sanne van Wegberg en Clair de Swart van Foodbar Gember en Sandy Uytterhoeven van Gewoon Doen. Als Starter van het Kwartaal in 2016 hebben zij al kunnen profiteren van de publiciteit rondom hun deelname aan deze verkiezingen.

Uit de krant