Mieke Janssen. Foto Henk Lammen.
Mieke Janssen. Foto Henk Lammen.

"We zijn waanzinnig trots"

Carnaval/Vastelaovend

Bjorn en Mieke uit Venray werden vrijdagavond tweede tijdens de finale van het 41ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) in Heerlen.

Met 68 punten eindigde het populaire duo met 1000 Sterre vlak achter de winnaar, De Geliënde uit Hulsberg met Code Road-Gael-Greun. De Geliënde behaalde met 70 punten de winst. Bjorn en Mieke werden door het publiek verrast met de maximale score van zestien punten. Mieke Janssen (foto) was een dag na de finale nog helemaal in de ban van hun prestatie. "We hebben ontzettend genoten en zijn waanzinnig trots!", schrijft de vrouwelijke helft van het duo op Facebook. "Iedereen bedankt voor de overweldigende reacties. Ik ben jullie ontzettend dankbaar!", kijkt Mieke terug op de spannende LVK-finale.

Bij terugkomst in Venray volgde tijdens Circus Mök in de Venrayse schouwburg een vorstelijk onthaal voor Bjorn en Mieke, waarbij ook de makers van het lied werden toegejuicht en de zaal ontplofte toen dé vastelaoveshit van Rooj nogmaals werd ingezet. Foto's: Hoedemaekers.




Uit de krant