Pierre van Helden verzorgt een optreden tijdens het sportgala in Venray.
Pierre van Helden verzorgt een optreden tijdens het sportgala in Venray.

Sportgala met Pierre van Helden en Peter Vaassen

Sport

De buuttereedners Pierre van Helden en Peter Vaassen treden op tijdens het Peel en Maas TV Sportgala Venray.

 De jubileumeditie van Sportgala Venray vindt plaats op maandagavond 19 december in Zaal Zeven van hotel Asteria. Het thema dit jaar is 'de lach'. U kunt van maandag 12 december 12.00 uur tot en met donderdag 15 december 12.00 uur stemmen op uw favoriet voor de sportprijzen via de website www.sportforumvenray.nl/stemmen.

Voor de Sportman van het jaar zijn genomineerd de wielrenners Wout Poels en Mike Teunissen, zwemmer Dion Dreesens, en de quadrijders Romé Huibers en Joe Maessen. Voor de titel Sportvrouw zijn zwemster Lisa Dreesens, voetbalster Myrthe Moorrees en bodybuildster Lesley Barents door de jury voorgedragen. De volgende sporttalenten kunnen zich opmaken voor het sportgala: Bram Zeegers (skeleton), Demi Boom (atletiek), Dagmar Boom (volleybal), Job Smits (motorcross), Mees Röttgering (tennis), Quinn Gerlach (thaiboksen), Noah Muller (ijshockey), Mariska Koonings (handboog), Emma van der Zanden (tafeltennis), Loek Michiels (handbal) en Marlou Bos (turnen). De voetbalsters van SV Venray, de volleybalsters van ActiveRooy en het handboogduo Gerard en Mariska Ons Genoegen strijden voor de titel sportploeg. In de categorie sporter met een beperking zijn Jasper Holtackers (G-judo), Jurgen van der Heijden (G-judo) en Lucie Houwen (rolstoelbasketbal) genomineerd. Voor de Breedtesportprijs komen in aanmerking: Jeugdsport Kennismakingsdagen, de samenwerkende paardensportverenigingen Venray en de breedtesportprojecten van St. Christoffel. Voor de categorie trainer en vrijwilliger zijn geen genomineerden, die wijst de jury zelf meteen aan.

Een kaartje voor het sportgala kost 6.50 euro. In dat bedrag is ook 1 consumptie opgenomen. Het sportgala begint maandagavond 19 december om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten zijn te koop bij:

- VVV Venray: Passage 4 in Venray

- Van den Munckhof: Keizersveld 19 in Venray

- Kwalitaria Forest: Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn

Foto beneden: Peter Vaassen. 


Uit de krant