Voetbalsters SSS'18 in mineur

De voetbalsters van SSS'18, strijdend tegen degradatie in de eerste klasse D, gingen nipt onderuit in het thuisduel met OVV'76.

De wedstrijd in Overloon eindigde in een pijnlijke 0-1  nederlaag voor de hekkensluiter, die daardoor in steeds zwaarder weer komt te verkeren. SSS'18 was zeker niet minder dan de gasten uit Oosteind, maar zag die in blessuretijd van de eerste helft uit een corner tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong komen.  Ondanks protesten van de geel-zwarte formatie, aan de goal zou een duwfout vooraf zijn gegaan, keurde de scheidsrechter het doelpunt goed. In de tweede helft zette SSS'18 de tegenstander de duimschroeven aan, maar wist de thuisploeg niet een van de vele kansen te verzilveren. Ook paal en lat stonden een verdiend gelijkspel  in de weg.