Handballers Manual te sterk voor hekkensluiter

De handballers van Manual zegevierden in de derde klasse met 19-24 tegen hekkensluiter Niobe 2 uit Asten.

De gasten uit Venray begonnen matig aan de wedstrijd. Na een 3-1 achterstand kwam Manual in de eerste helft terug tot 6-6. Na de 11-11 ruststand bleef het ook in de tweede helft stuivertje wisselen, maar was het Manual dat tien minuten voor tijd het verschil wist te maken en in de slotfase, mede dankzij een aantal knappe reddingen van doelman Ronald de Haan, met goed spel een marge van vijf doelpunten wist op te bouwen. Met twee punten in de knip keerde Manual  terug naar Venray. Doelpunten Manual: Mohammed Jamal Beik (6), Okke Boon (6), Pim Vink (3), Jan Vorstenbos (3), Kingsley  Lamptey (3),  Mel Aelmans (2) en Jan Spronken.