Logo peelenmaasvenray.nl

Talentaward voor Kimberley Xhofleer

Kimberley Xhofleer uit Ysselsteyn heeft in Cambodja een plek in de top tien behaald tijdens de Miss Tourism Metropolitan International-verkiezing. Daarnaast won zij de talentaward tijdens deze missverkiezing.

De 22-jarige Kimberley vertegenwoordigde als Miss Beauty of the Netherlands ons land. Kimberley Xhofleer presenteerde tijdens de verkiezing het nationaal kostuum. Er waren diverse rondes waarin zij zichzelf moest presenteren zoals een galaronde, vragenronde en talentenronde, waarin zij haar danstalent kon showen. Tijdens het verblijf in Cambodja vonden er diverse fotoshoots en interviews plaats. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten