Voetbalsters SSS'18 alleen hekkensluiter

De voetbalsters van SSS'18 verloren zondag in de eerste klasse D het kelderduel met Baronie.

De gasten uit Breda zegevierden op sportpark De Raay in Overloon tegen de verhouding in met 2-3.  SSS'18 en Baronie stonden voor aanvang van de wedstrijd gedeeld laatste moet vier punten. De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam in de vijfde minuut verdiend op  voorsprong door een doelpunt van de van een zware knieblessure herstelde Floor van Lin. Uit een corner maakte Baronie na een halfuur spelen de onverwachte gelijkmaker en in blessuretijd van de eerste helft zelfs de 1-2. Na de 1-3 in de tweede helft maakte Manon Loonen de aansluitingstreffer (2-3) en kreeg SSS'18 in de slotfase kans op kans, maar de verdiende gelijkmaker wilde maar niet vallen.