Venray wint hockeythriller

In de derde klasse won Venray in een ware hockeythriller de derby tegen Horst: 7-6.

In een waar doelpuntenfestijn kwam de thuisploeg al snel op 2-0, maar zagen de gasten snel langszij komen. Nog voor de rust herstelde Venray de marge van twee: 4-2. Ook in de tweede helft bleven beide ploegen jagen op treffers en was Venray uiteindelijk de gelukkig, maar ook verdiende winnaar. "We gaven vandaag veel te veel kansen weg", aldus middenvelder Stan Deeks (foto). "Gelukkig creëerden we volop kansen waardoor we uiteindelijk toch verdiend winnen. De punten tellen", zei Deeks na afloop met een brede lach. Voor Venray scoorden Guido Pop en Cornfiel Kroon jr. (beiden 3x) en Roy de Rijck de doelpunten. Door de zege kan Venray weer voorzichtig het vizier naar boven richten in de derde klasse. Foto Henk Lammen.