Logo peelenmaasvenray.nl
Leon Fleurkens, op de foto de vierde van links, samen met de andere leden van Heavy Hoempa.
Leon Fleurkens, op de foto de vierde van links, samen met de andere leden van Heavy Hoempa.

In drie dagen wereldberoemd

Oud-Venraynaar Leon Fleurkens is een van de leden van de band Heavy Hoempa wier cover van Motörheads 'Ace of Spades' op het moment viral gaat op het internet. "Binnen een dag of drie ging het aantal views naar de vier miljoen. Erg stoer!"

Vul 'Heavy Hoempa' in op het zoekveld van internetpagina YouTube en je ziet 'm al direct staan: 'Ace of Spades', de cover van Motörhead waarmee de Brabantse band onlangs wereldfaam vergaarde. Op het filmpje uit 2013 staan acht swingende muzikanten (zeven blaasinstrumentisten, een drummer) die op de markt in Baarlo compleet uit hun plaat gaan. Oud-Venraynaar Leon Fleurkens – die er zelf overigens niet op te zien is – is een van de bandleden.

Donderdag in Peel en Maas een interview met Leon Fleurkens.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten