Logo peelenmaasvenray.nl

Voetbalsters Venray winnen doelpuntrijk duel

De voetbalsters van hoofdklasser Venray wonnen zondag op het eigen sportpark De Wieën het doelpuntrijke duel met Buitenveldert: 4-3 (1-0).

Marieke Janssen scoorde voor de rust met een kopbal de 1-0 voor de rood-witten. Na de pauze maakte Myrthe van de Laar de 2-0 en 3-0. Door slordigheden achterin kwamen de gasten vervolgens terug tot 3-2, waarna Marieke Janssen, opnieuw met een kopgoal, de 4-2 scoorde. De 4-3 van Buitenveldert kon de pret bij de thuisploeg, die de drie winstpunten verdiende, niet meer drukken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten