Logo peelenmaasvenray.nl

Bronzen medaille voor Lucie Houwen

Lucie Houwen uit Leunen heeft vrijdag met het  Nederlands rolstoelbasketbalteam de bronzen medaille gepakt op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.

Oranje won de strijd om het brons met overmacht van Groot-Britannië: 76-34. De rolstoelbasketbalsters, die donderdag in de halve finale van Duitsland verloren, wisten zich tegen Groot-Brittannië goed te herstellen van die pijnlijke nederlaag.  Ook vier jaar terug, in Londen, won Nederland brons op de Olympische Spelen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten