Logo peelenmaasvenray.nl

Weer ruime zege Lucie Houwen in Rio

Lucie Houwen uit Leunen heeft met het Nederlandse rolstoelbasketbalteam ook de tweede wedstrijd op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro met overmacht gewonnen.

Nadat vrijdag Algerije met 107-29 was afgedroogd, was het Nederlands team zaterdag ook een maat te groot voor de nummer vier van Europa, Frankrijk: 81-30. Zondag wacht een echte krachtmeting: dan staat het duel met de Verenigde Staten op het programma. Oranje gaat na de bronzen medaille in Londen voor goud in Rio. Canada, de Verenigde Staten en Duitsland zijn de grootste concurrenten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten