De gemeente Venray en Laco houden een bijeenkomst over de toekomst van zwembad De Sprank.
De gemeente Venray en Laco houden een bijeenkomst over de toekomst van zwembad De Sprank.

Meedenken over toekomst zwembad De Sprank

Algemeen

Moet het zwembad in Venray blijven? En zo ja, hoe moet de toekomst van deze faciliteit er dan uitzien? Deze vragen staan centraal tijdens werkconferentie die gemeente Venray en exploitant Laco houden op donderdag 15 september om 19.00 uur bij Laco De Sprank. Gebruikers van het zwembad die hierover willen meepraten zijn van harte uitgenodigd deel te nemen.  

Zwembad De Sprank in Venray is eigendom van Laco, dat dit zwembad op basis van een overeenkomst met de gemeente al zo'n twintig jaar exploiteert. De gemeente levert voor het zwembad een jaarlijks een bijdrage aan de exploitatie. Inmiddels komt echter de einddatum van de overeenkomst in zicht. Dat, samen met het feit dat het zwembad aardig 'op leeftijd' is, maakt het nodig om na te denken over de toekomst van een zwembadvoorziening in Venray. Samen met Laco onderzoekt de gemeente Venray diverse scenario's.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 september 2016 bij Laco De Sprank. Voorafgaand aan de bijeenkomst verzorgt Laco vanaf 18.30 uur een korte rondleiding, de werkconferentie begint om 19.00 uur. Graag voor 13 september per e-mail aanmelden via gemeente@venray.nl

Uit de krant