De executieveiling van de complete inventaris van hotel-café Hulsman  is van de baan.
De executieveiling van de complete inventaris van hotel-café Hulsman is van de baan.

Executieverkoop inboedel Hulsman afgelast

De voor dinsdag geplande executieverkoop van de inboedel van hotel-café Hulsman aan het Henseniusplein gaat niet door. Dit laat eigenaar Paul Hulsman vrijdagmorgen weten.

Het bekende Venrayse horecabedrijf heeft  een betalingsachterstand bij de Belastingdienst.  Door omstandigheden kon de Venrayse horecaondernemer niet aan die verplichting voldoen en legde de Belastingdienst beslag op de inboedel. Inmiddels heeft Hulsman afspraken  met de fiscus gemaakt  over de afhandeling hiervan. "We hebben een goedlopend bedrijf, maar door gebeurtenissen uit het verleden zijn we in deze situatie beland. Ik ben blij dat we nu weer verder kunnen."

Hulsman opende vijf jaar geleden zijn vernieuwde hotel-café nadat de bouw daarvan door procedures jarenlang werd vertraagd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten