Blitterswijckse in Lifestylexperience+

Nieuws

In het programma Lifestylexperience+ van RTL4 staat op zaterdag 20 augustus het organiseren van een uitvaart centraal. Petra Duijkers van de gelijknamige uitvaartverzorging in Blitterswijck komt in het programma uitgebreid aan het woord. De uitzending begint om 13.25 uur.

Hoewel traditionele rituelen nog altijd belangrijk zijn bij uitvaarten, krijgen deze steeds vaker een heel eigen invulling. Wat er zo al bij komt kijken om vorm te geven aan zo'n persoonlijke uitvaart, daarover gaat deze uitzending van Lifestylexperience+, het lifestyleprogramma van RTL4 waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen.

Uitvaartverzorger Petra Duijkers besteedt bij het organiseren van uitvaarten veel aandacht aan persoonlijke wensen en rituelen. Maar ook aan het verwerken van gevoelens van rouw van de nabestaanden. Zij bracht daarom al enkele boeken uit, organiseerde herdenkingsconcerten en richtte een gedenkbos in. Aanleiding voor de programmamakers om Petra uitgebreid te interviewen voor deze aflevering van Lifestylexperience+. De uitzending op RTL4 op zaterdag 20 augustus begint om 13.25 uur.

Uit de krant