Vierlingsbeek Open Air op zaterdag 24 september pakt uit met een optreden van Guus Meeuwis.
Vierlingsbeek Open Air op zaterdag 24 september pakt uit met een optreden van Guus Meeuwis.

Guus Meeuwis publiekstrekker Vierlingsbeek Open Air

Nieuws

Guus Meeuwis beklimt op zaterdag 24 september het podium in de grote feesttent van Vierlingsbeek Open Air.

Guus Meeuwis beleefde zijn grote doorbraak in 1995 met zijn lied 'Het is een nacht' en scoorde daarna hit na hit met onder andere 'Brabant' en 'Nergens zonder jou'. De populaire Noord-Brabantse zanger stond onlangs nog in het Philips Stadion in Eindhoven voor de elfde editie van zijn succesvolle concertreeks 'Groots met een zachte G'.

Met de toevoeging van Guus Meeuwis als hoofdact is de line-up voor Vierlingsbeek Open Air compleet. Naast Guus Meeuwis staan de bands BZB, De Fik Erin en Thirtypastseven Pop-Rock en dj Jan Smit op het podium. Sportpark Soetendaal  is het decor van Vierlingsbeek Open Air 2016. De editie van 2015 vond plaats in de buitenlucht, maar vanwege het feit dat het evenement dit jaar later in het seizoen plaatsvindt en daardoor de kans op slecht weer groter is, heeft de organisatie gekozen voor een feesttent.

Kaarten voor Vierlingsbeek Open Air zijn te koop via ticketpoint.nl en verkrijgbaar in het café van Herberg Thijssen in Vierlingsbeek. Op 24 september om 18.00 uur sluit de online verkoop en zijn toegangskaarten voor dit muziekspektakel uitsluitend nog te koop aan de dagkassa (mits het evenement niet uitverkocht is). Tevens krijgen de bezoekers bij aankoop van tickets de mogelijkheid om direct consumptiemunten te bestellen. Alleen voor de online muntverkoop geldt de actie: tien halen = negen betalen. Kaarten kosten in de reguliere verkoop: 35 euro (exclusief servicekosten) en aan de dagkassa 40 euro (exclusief servicekosten).

Uit de krant