Logo peelenmaasvenray.nl
ZooParc Overloon staat centraal in het programma Oh, zit dat ZOO?!.
ZooParc Overloon staat centraal in het programma Oh, zit dat ZOO?!.

Oh, zit dat ZOO?! op Peel en Maas TV

Oh, zit dat ZOO?!, een productie van TV Land van Cuijk, is komende zaterdag 28 mei op Peel en Maas TV te zien. Aanvang: 19.00 uur.

Dit programma is in samenwerking met het ZooParc in Overloon opgezet. Het is een leuk, grappig en informatief programma, waarin kinderen, dieren, verzorgers en alles waar een dierentuin mee te maken heeft in beeld komen. Deze uitzending wordt herhaald tot en met zondag 29 mei 18.00 uur en woensdag 1 juni vanaf 19.00 uur elk uur tot en met donderdag 2 juni 18.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten