Springruiter Leopold van Asten wint in La Baule

Leopold van Asten uit Ysselsteyn heeft vrijdag met de Nederlandse springruiters  in het Franse La Baule de tweede wedstrijd in de Nations Cup gewonnen. 

Samen met Wout-Jan van der Schans (Aquila), Jur Vrieling (Glasgow), en Willem Greven (Carambole) was Van Asten, die deel uitmaakt van het olympisch kader, met zijn paard VDL Groep Zidane met slechts een strafpunt een klasse apart. De ploeg van bondscoach Rob Ehrens was in de eerste omloop foutloos, net als Zwitserland, de Verenigde Staten en Engeland Groot-Brittannië. In de tweede omloop was de Nederlandse ploeg het enige team dat opnieuw foutloos bleef.

Het ene strafpunt kwam na tijdsoverschrijding. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten