Logo peelenmaasvenray.nl
Familiecircus Bossle heeft zijn tenten opgeslagen in Venray. Foto: Friedrich Klawiter, www.circus-online.de.
Familiecircus Bossle heeft zijn tenten opgeslagen in Venray. Foto: Friedrich Klawiter, www.circus-online.de.

Familiecircus Bossle in Venray

Familiecircus Bossle uit Budel heeft zijn tenten al enkele dagen opgeslagen op het terrein bij basisschool De Hommel aan de Oostsingel in Venray. Tot en met zondag 15 mei zijn er nog dagelijks voorstellingen van dit familiecircus.

David, Tunita, Dennis, Leon, Loreen, Antonio en Steffie Bossle verrassen het publiek van alle leeftijden met acrobatische kunsten, spectaculaire acts en vrolijke clownsnummers. Het circus voert in hoog tempo een bijna twee uur durende show op. Speciaal voor alle inwoners van Venray en omgeving heeft het circus actieprijzen op de voorstellingen van donderdag 12 en vrijdag 13 mei. Kinderen betalen dan slechts zeven euro en volwassenen tien euro op alle plaatsen. De voorstellingen zijn nog op donderdag 12 en vrijdag 13 mei om 16.30 uur, zaterdag 14 mei om 15.00 uur en zondag 15 mei om 14.00 uur. Dagelijks is de kassa geopend van 11.00 tot 12.00 uur voor de voorverkoop en 60 minuten voor aanvang van de voorstelling. Voor meer informatie en entreeprijzen kijk op www.circus-bossle.nl.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten