De PSV-huiszangers Leon Aarts (rechts) en Izzy Meusen uit Venray. Foto: Bas Jongmans.
De PSV-huiszangers Leon Aarts (rechts) en Izzy Meusen uit Venray. Foto: Bas Jongmans.

Venrayse huiszangers PSV genieten

Het was weer zover. Net als vorig jaar. Maar dit keer zo onverwacht. We konden misschien wel spreken van de spannendste climax in de Nederlandse eredivisie ooit.

En die spanning gold zeker ook voor de twee huiszangers van PSV, Leon Aarts en Izzy Meusen. De twee Venraynaren hielden er dus ook, net als de rest van Nederland, geen rekening meer mee dat er nog een feestje inzat. Izzy Meusen: "Des te mooier natuurlijk, want ik denk zelfs dat het feest nog groter en intenser was dan vorig jaar. We hebben ons dan ook niet echt voorbereid op een eventueel optreden, maar er ligt uiteraard altijd wat klaar, mochten we onverhoopt toch gebeld worden door PSV."

En om 17.15 was het moment daar. De mannen lieten het Stadhuisplein ontploffen met nummers als PSV mijn club, De stadionmedley en de megahit Kam-pi-oe-nen! Naast Leon en Izzy zorgden ook de Band zonder Banaan en Mental Theo ervoor dat het een dag was die elke PSV-supporter zich nog lang zal heugen. Leon Aarts: "Het is fantastisch om als fan dit soort optredens te doen. En laten we hopen dat we er volgend jaar weer staan." 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten