De PSV-huiszangers Leon Aarts (rechts) en Izzy Meusen uit Venray. Foto: Bas Jongmans.
De PSV-huiszangers Leon Aarts (rechts) en Izzy Meusen uit Venray. Foto: Bas Jongmans.

Venrayse huiszangers PSV genieten

Algemeen

Het was weer zover. Net als vorig jaar. Maar dit keer zo onverwacht. We konden misschien wel spreken van de spannendste climax in de Nederlandse eredivisie ooit.

En die spanning gold zeker ook voor de twee huiszangers van PSV, Leon Aarts en Izzy Meusen. De twee Venraynaren hielden er dus ook, net als de rest van Nederland, geen rekening meer mee dat er nog een feestje inzat. Izzy Meusen: "Des te mooier natuurlijk, want ik denk zelfs dat het feest nog groter en intenser was dan vorig jaar. We hebben ons dan ook niet echt voorbereid op een eventueel optreden, maar er ligt uiteraard altijd wat klaar, mochten we onverhoopt toch gebeld worden door PSV."

En om 17.15 was het moment daar. De mannen lieten het Stadhuisplein ontploffen met nummers als PSV mijn club, De stadionmedley en de megahit Kam-pi-oe-nen! Naast Leon en Izzy zorgden ook de Band zonder Banaan en Mental Theo ervoor dat het een dag was die elke PSV-supporter zich nog lang zal heugen. Leon Aarts: "Het is fantastisch om als fan dit soort optredens te doen. En laten we hopen dat we er volgend jaar weer staan." 

Uit de krant