Multiculturele ontmoetingsdagen in moskee

De Islamitische Stichting Nederland houdt op zaterdag 14 en zondag 15 mei multiculturele ontmoetingsdagen in de moskee aan de Eindstraat in Venray.

De bezoekers kunnen tijdens de twee ontmoetingsdagen kennismaken met de Turkse cultuur en inheemse gerechten en drankjes proeven. Bovendien zijn er rondleidingen in de moskee. De moskee aan de Eindstraat 6a is op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Iedereen is welkom. De entree is gratis.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten