Logo peelenmaasvenray.nl

Forse nederlaag hockeyers Venray

De hockeyers van derdeklasser middenmoter Venray gingen fors onderuit tegen het hoger op de ranglijst geklasseerde Civicum.

Het duel eindigde in Cuijk eindigde in een 6-2 nederlaag voor de gasten, die halverwege tegen een 2-1 achterstand aankeken. Cornfiel Kroon jr. scoorde voor de rust voor de Venrayse ploeg, Tom Pronk maakte de 5-2. "We hebben helaas weer verloren, maar kwalitatief toch een degelijke wedstrijd neergezet", zegt aanvoerder Jort Molenaar.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten