Opening VVV-Venlo StreetLeague Venray

Sport

Tijdens de VVV-Venlo StreetLeague Venray strijden diverse wijk- en/of dorpsteams tegen elkaar (jongens en meiden onder de 17 jaar) in een straatvoetbalcompetitie.

Bij de StreetLeague draait het niet alleen om prestaties op het veld, maar worden fairplay en het leveren van een positieve buurtbijdrage in de eigen wijk ook beoordeeld. De opening van de VVV-Venlo StreetLeague Venray is op vrijdag 13 mei bij sporthal De Wetteling onder begeleiding van SV Lake Valley. De speelrondes vinden plaats op vrijdagen van 18.00 tot 20.00 uur. .De volgende bijeenkomsten zijn op de vrijdagen 20 mei (Brukske), 27 mei (Veltum), 3 juni (fairplaybijeenkomst SV Venray), 10 juni (Brabander), 17 juni (Landweert) en op zaterdag 25 juni de regionale finaledag in stadion De Koel in Venlo.

Inschrijven tot 17 jaar kan via een inschrijfformulier die te verkrijgen zijn bij de jongerenwerkers van Synthese, via het Raayland College, bij de wijkcentra en diverse wijkraden en -platformen of via e-mail info@venraybeweegt.nl.

Uit de krant