Helvoirt-Keeper Remco Kivit heerst in de lucht, zoals heel Helvoirt  heerste over Volharding. Foto: Toon Gerrits.
Helvoirt-Keeper Remco Kivit heerst in de lucht, zoals heel Helvoirt heerste over Volharding. Foto: Toon Gerrits.

Volharding laat het afweten

In een zwakke wedstrijd ging Volharding met 3-0 onderuit bij Helvoirt in de tweede klasse H.

Prinses Irene nam de koppositie over van de Vierlingsbekers. Volharding was zonder Rob Branje verdedigend niet sterk. Na zeven minuten brak de thuisploeg de score open: 1-0. Na ruim een uur viel de 2-0. Helvoirt was heel effectief want de vierde kans betekende vijf minuten voor tijd de 3-0. Volharding kon aanvallend nauwelijks gevaar stichten en leed zijn eerste uitnederlaag van dit seizoen.