De Verleiding houdt weer een bijzondere jubileumactie.
De Verleiding houdt weer een bijzondere jubileumactie.

Jubilerende ijssalon deelt jaar lang gratis ijs uit

Venray

Met een videowedstrijd bij IJssalon De Verleiding in Venray valt een jaar lang gratis ijs te winnen. Door het inzenden van een leuk of grappig filmpje met het thema 'IJs en Verleiding' maakt men kans op de prijs.

De jubilerende ijssalon bestaat dit jaar 10 jaar en wilde eens groots uitpakken. Eigenaar/ijsmaker John Jansen: "Met de feestelijke opening van ons jubileumjaar op 3 maart hebben we tussen 14 en 18 uur iedereen getrakteerd op een gratis bolletje ijs. De winkelstraat stond helemaal vol met mensen die langs kwamen voor een bolletje ijs en om het 10-jarig jubileum mee te vieren. Met dat enthousiasme in het achterhoofd zijn we gaan nadenken over een leuke actie waarbij men kans maakt op een heel jaar lang gratis is." Jansen werkte het plan uit met het mediabedrijf Cannonball Media. Uiteindelijk werd gekozen voor een opzet waarbij men leuke of grappige filmpjes met het thema 'IJs en Verleiding' kan insturen via de website.

De goedgekeurde filmpjes worden op het YouTube-kanaal en de Facebookpagina van De Verleiding geplaatst. Het filmpje met de meeste duimpjes omhoog wint een jaar lang gratis ijs. Inzenden kan t/m 21 april, op 22 april zal de winnaar bekendgemaakt worden via de Facebookpagina van de ijssalon. Rondom de actie is een flinke campagne opgestart; op de beeldschermen in de ijssalon draaien spotjes, er verschijnen advertenties in de regionale media en op Facebook en er worden flyers verspreid.

De website van De Verleiding is te vinden op:

http://www.deverleidingvenray.nl

Uit de krant