Dialoog over vluchtelingen in Venray

Venray

Venray in Dialoog organiseert  op vrijdagavond 1 april en zaterdagochtend 2 april een dialoog over het thema 'Vluchtelingen in Venray'. Hiermee wil Venray in Dialoog inwoners van Venray tijd en ruimte geven om volgens de dialoogmethodiek met elkaar in gesprek te gaan over dit actuele onderwerp.

Bij een dialoog staat luisteren naar elkaar centraal. Een dialoog is duidelijk geen discussie of debat. Onder leiding van een gespreksleider wissel je in ongeveer twee uur tijd ervaringen en dromen uit en word je uitgedaagd om te vertellen wat je kunt doen om je droom waar te maken. Door deze uitwisseling ontstaat meer begrip tussen mensen. Bovendien brengt dialoog verbindingen tot stand en ontstaan er nieuwe initiatieven. De dialoog is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

De dialogen vinden plaats in de bibliotheek aan de Merseloseweg 59 in Venray. Vrijdag 1 april van 18.30 – 21.00 uur en zaterdag 2 april van 10.30 -  13.00 uur. Per dialoogtafel kunnen maximaal acht personen deelnemen. Aanmelden via info@venrayindialoog.nl.  Voor meer informatie over Venray in Dialoog en de dialoogmethodiek kijk op www.venrayindialoog.nl.

Uit de krant